Ξενοδοχείο
/
Προς Πώληση

Προς Πώληση Ξενοδοχείο 325 τ.μ. Πήλιο-Αργαλαστή – Κέντρο

Τύπος

Ξενοδοχείο

Διάθεση

Προς Πώληση

Τιμή

€ 350.000

Εμβαδόν

325 τ.μ.

Κωδικός

657134
Τιμή
€ 350.000
Εμβαδόν
325 τ.μ.
Τοποθεσία
Κέντρο
 • Έτος κατασκευής
  1901
 • Όροφος
  Ισόγειο
 • Επίπεδα
  2
 • Τύπος θέρμανσης
  Ατομική - Αέριο
 • Μέσον θέρμανσης
  Φυσικό Αέριο
 • Θέα
  Καλή
 • Προσανατολισμός
  Νότιου
 • Κωδικός
  657134
 • Αποθήκη
  Ναι
 • Κλιματισμός
  Ναι
 • Εσωτερική σκάλα
  Ναι

Περιγραφή

Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Σιάνος Κωνσταντίνος , Παπαγεωργίου Κυριάκος.

Διατίθεται προς πώληση, αποκλειστικά από την ομάδα μας, παραδοσιακός ξενώνας στην Αργαλαστή Πηλίου.

Λίγα μέτρα από τη πλατεία του χωριού βρίσκονται τα Παραδοσιακά Καταλύματα Ά κατηγορίας «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» με δύο (2) αναπαλαιωμένα (το 1996) και ανακαινισμένα (το 2014) πέτρινα αρχοντικά του 18ου αιώνα συνολικής επιφάνειας 325 τ.μ σε οικόπεδο 1029 τ.μ.

To κυρίως κτήριο δύο ορόφων επιφάνειας 216,35 τ.μ. ( 108,17 τ.μ. ο κάθε όροφος ) διαθέτει πέντε (5) δίκλινα δωμάτια και ένα διαμέρισμα. Στον αύλιο χώρο του κτηρίου, βρίσκεται η πισίνα (95 τ.μ.) με ένα μπαρ και έναν χώρο πρωινού και εστιάσεως.

Η μονάδα διαθέτει επίσης παραδοσιακό χειμερινό εστιατόριο και μπαρ με εμβαδόν 109 τ.μ. και μια αποθήκη 25 τ.μ.

Το χωριό της Αργαλαστής απέχει 40 Km από την πόλη του Βόλου και περίπου 350Km από την Αθήνα, ενώ το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό της Νέας Αγχιάλου στα 80 km. Βασικό πλεονέκτημα, το κεντρικό του σημείο που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει τις όμορφες παραλίες του Αιγαίου και του Παγασητικού. Το Βουνό που το περιβάλει είναι χαρακτηριστικό για την ποικίλη Φύση και είναι ιδανικό για περιπάτους και εναλλακτικές μορφές Τουρισμού για όλη την διάρκεια του χρόνου.

Η Αργαλαστή είναι το μεγαλύτερο χωριό του Νοτίου Πηλίου και αποτέλεσε, όπως και σήμερα, το οικονομικό και διοικητικό κέντρο της περιοχής. Σήμερα είναι έδρα Δήμου (Δήμος Νότιου Πηλίου) και λειτουργούν οι πιο κάτω δημόσιες υπηρεσίες, Ο.Τ.Ε, Δ.Ε.Η, ΕΛ.ΤΑ, Κέντρο Υγείας και τα σχολεία γυμνάσιο και Λύκειο. Από τις οικονομικές δραστηριότητες της περιοχής, μεγάλο κομμάτι καταλαμβάνει η καλλιέργεια της Ελιάς με το Ελαιόλαδο καθώς επίσης και ο Τουρισμός, με αρκετά καταλύματα, επιχειρήσεις παροχής Υπηρεσιών, εστιάσεως και διασκέδασης.

Χαρακτηριστικά: Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Κλιματισμός, Ατομική φυσικό Αέριο – δεξαμενή, Καλή θέα, Νότιου Προσανατολισμού.
Κοντά σε: Κέντρο υγείας, ταχυδρομείο, Στάση υπεραστικού ΚΤΕΛ, Εκκλησία, Τράπεζα, Σχολεία
Απόσταση από: Αεροδρόμιο(Κm): 80, Θάλασσα(Κm): 4, Πόλη(Κm): 40

Διαβάστε Περισσότερα
Not found amenities.
Όλα τα ακίνητα
Κώστας Σιάνος
Γεννήθηκα το 1984 στo Βόλο και τελείωσα το 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής που ανήκει στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Λάρισας. Τον Οκτώβριο του 2008 εκπαιδεύομαι και εντάσσομαι στην ομάδα της RE/MAX Δομή στο Βόλο. nΤον Νοέμβριο του 2014, ίδρυσα τη μεγαλύτερη και πιο ενεργή ομάδα κτηματομεσιτών στο γραφείο της RE/MAX Δομή στο Νομό Μαγνησίας. Η ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Η αποστολή της ομάδας μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας για την αγορά ή την πώληση του ακινήτου. Κύριος στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελέσματα με ακρίβεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό.